In onze praktijk zijn acht fysiotherapeuten en een receptioniste werkzaam. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit binnen ons vakgebied. We verzorgen niet alleen behandeling op het vertrouwde praktijkadres maar ook bij patiënten aan huis.

Ellen Giltaij

 

Sinds 1990 werkt Ellen Giltaij in onze praktijk en is sinds 1 januari 2016 lid van de maatschap. Na afronding van het VWO is ze in 1988 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie. Daarna heeft ze enige tijd in Duitsland gewerkt.

Gerdine de Vries

Nadat Gerdine de Vries in 1981 haar opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht heeft afgerond is ze meteen aan het werk gegaan bij de fysiotherapiepraktijk Seghwaert.

Henk Zandbergen

Henk Zandbergen is in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tegenwoordig woont hij in Leiden en is de vader van twee zonen, Lucas en Marcus. Henk is een van de eigenaren van de praktijk.

Erna de Goede

Sinds december 2018 is de samenwerking tussen Erna, die ook een eigen praktijk heeft in Zoetermeer en onze praktijk een feit. Ze is in 1985 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie en heeft enkele jaren later de opleiding Manuele Therapie in Utrecht afgerond.

Michiel van Gooswilligen

Michiel van Gooswilligen werkt sinds september 2015 in onze praktijk. Zijn opleiding fysiotherapie heeft hij afgerond aan de Hogeschool in Breda. Voor zijn studie fysiotherapie heeft hij in 2010 de opleiding ergotherapie afgerond.

Vincent Hestens

 

Vincent Hestens is van kinds af aan enthousiast over sporten en dat wakkerde zijn belangstelling voor het bewegen en functioneren van de mens aan. Fysiotherapeut worden was voor hem een logische stap.

Janneke Nieuwenburg

Janneke Nieuwenburg is sinds augustus 2021 werkzaam bij Seghwaert Fysiotherapie. Janneke heeft in 2018 haar seniorstage bij Seghwaert Fysiotherapie gedaan en is dus een oude bekende van de praktijk. In januari 2021 is Janneke afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden. 

Corine van Velzen

Corine is onze assistente en meestal het eerste aanspreekpunt binnen onze praktijk. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken en met vragen over de administratie of de praktijk.

Corine is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur,  is haar e-mailadres.

Sinds de start van de praktijk in 1988 begeleiden wij stagiaires. Alle studenten in onze praktijk volgen hun opleiding aan de Hogeschool Leiden. Ze zitten in de eindfase van hun studie. Gedurende vijf maanden werken de studenten, onder begeleiding, mee in onze praktijk.