Ellen Giltaij

 

Sinds 1990 werkt Ellen Giltaij in onze praktijk en is sinds 1 januari 2016 lid van de maatschap. Na afronding van het VWO is ze in 1988 afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie. Daarna heeft ze enige tijd in Duitsland gewerkt.

Ellen is jarenlang lid geweest van de basketbalvereniging Zoebas. Daarna heeft ze diverse sporten beoefend als tennis, squash, hardlopen, badminton en Zumba. Tegenwoordig fietst ze vanuit Den Haag bijna altijd naar haar werk, maakt graag lange wandelingen en gaat 2 x per week naar de sportschool.

Na haar basisstudie heeft ze diverse opleidingen gevolgd. Meest recente is de Master Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam die ze na 4 jaar in september 2019 heeft afgerond. Verder kunt u bij haar terecht voor de behandeling van bekken- en bekkenbodemklachten (incontinentie, obstipatie etc.) zowel bij volwassenen als bij kinderen. Sinds juli 2014 is Ellen geregistreerd bij ParkinsonNet.

Voor Ellen is het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en dat zij ze kan begeleiden bij hun hulpvraag, waardoor de kwaliteit van leven weer verbeterd. En vooral dat kinderen en volwassenen het bewegen leuk vinden en de voordelen van regelmatig bewegen ervaren.

Ellen werkt op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk.

Haar BIG-nummer is 39033663104,  is haar e-mailadres.