ClaudicatioNet + ParkinsonNet

Onze praktijk verzorgde meer dan 30 jaar de fysiotherapie in het woon- en zorgcentrum ’t Seghe Waert. Daar hebben we een schat aan ervaring met fysiotherapie bij ouderen opgedaan. Na de sluiting van 't Seghe Waert hebben wij in onze praktijk een ruime oefenzaal gecreëerd.

Hier kunnen ouderen uit de wijk onder professionele begeleiding oefenen en daar begeleiden wij hen bij hun revalidatieproces. Wanneer het niet mogelijk is naar de oefenzaal te komen, verzorgen wij ook behandelingen aan huis.

Naast reguliere fysiotherapie begeleiden we ook de revalidatie van ouderen na bijvoorbeeld Total Hip-, Total Knee-operaties, bij neurologische aandoeningen, zoals CVA  en Parkinson, en bij gecombineerde ziekte beelden. De praktijk is dan ook aangesloten bij de landelijk netwerken ParkinsonNet en ClaudicatioNet.

Sinds 1 januari 2016 werkt er ook een ergotherapeut bij ons in de praktijk. Hij kan u o.a. behulpzaam zijn bij het regelen van aanpassingen in huis, het aanvragen van hulpmiddelen en het opnieuw aanleren van handelingen.

Ellen GiltaijMichiel van GooswilligenHenk Zandbergen
Ouderenzorg wordt in onze praktijk verzorgd door Ellen Giltaij, Michiel van Gooswilligen en Henk Zandbergen.