Als uw verzekeraar de kosten voor fysiotherapie vergoedt, dan dienen wij de rekening voor uw behandelingen direct bij uw verzekeraar in. U hoeft er dan zelf niets meer aan te doen. 

Wij hebben contracten afgesloten met vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland. Wilt u zeker weten of wij ook een contract hebben met uw verzekeraar, dan kunt u op werkdagen bellen met de praktijkassistente tussen 8:30 en 12:30 uur op telefoonnummer 079 – 341.29.06.

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om bij te houden of uw verzekeringspakket toereikend is voor het aantal behandelingen dat u bij ons krijgt. Ook de fysiotherapie behandelingen die u elders heeft gehad, tellen mee in het totaal. Worden uw behandelingen niet vergoed dan krijgt u een nota thuisgestuurd. U heeft dan 14 dagen, na factuurdatum, om de nota te voldoen. Daarna sturen we een herinnering en kunnen wij € 5,- administratiekosten in rekening brengen.
Elke 14 dagen versturen wij onze nota's.

Als het nodig is om een incasso uit handen te geven zullen alle buitengerechtelijke- en/of gerechtelijke kosten, verbonden aan de incasso ter vordering, ten laste van de cliënt/patiënt komen.

Onze betalingsvoorwaarden kunt u altijd nalezen achterop uw nota. Ze zijn ook gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Den Haag. Kvk nr 27356813.