Gerdine de Vries

Nadat Gerdine de Vries in 1981 haar opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht heeft afgerond is ze meteen aan het werk gegaan bij de fysiotherapiepraktijk Seghwaert.

Gerdine woont in Zoetermeer samen met haar partner Nolan Clarke die veelvoudig Nederlands cricket international is, maar tegenwoordig vooral als single handicapper golf actief is. Zelf heeft ze in het Nederlands damescricketteam gespeeld. Momenteel heeft ze, naast haar baan als fysiotherapeut, haar hart verpand aan de paardensport. Het liefst rijdt ze elke dag paard bij de Manege Liethorp in Leiderdorp. Haar interesse in dieren werkt ook door in haar vakgebied: ze heeft de opleiding voor dierenfysiotherapie gedaan en behandelt zowel paarden als honden.

Binnen de praktijk is Gerdine de specialist voor de behandeling van kinderen waarbij ze zich vooral richt op de sensomotoriek. Daarvoor heeft ze onder andere de opleiding Sensorische Intergratie en Kinder N.D.T. (Bobath) gevolgd.

Met ingang van oktober 2016 brengt Gerdine de wintermaanden door op Barbados, het geboorte-eiland van haar partner Nolan. Daar werkt ze als vrijwilliger met kinderen met een beperking.

Gerdine heeft sinds 1981 met veel plezier en toewijding als fysiotherapeut veel patiënten behandeld. Nu is het besluit genomen om een stapje terug te doen. Tot 1 juli 2024 werkt Gerdine op zaterdagochtend in de praktijk. Per 1 juli gaat Gerdine met pensioen.

Haar BIG-nummer is 39035404704,  is haar e-mailadres.